valpsjuk

Här är vi valpsjuka! Tittade in på kennel OneWay´s sida och såg två sööta valpar efter "Felix" och surfar runt och ser en massa collieblappar. *suck*

Nu iallafall bestämt att Helén parar Smurfan nästa löp. Hoppas det blir åtminstone två; en till Helén och en till oss. Tyvärr verkar den tilltänkte hannen ha slutat para. Antagligen har något hänt i samband med tjuvparningen. Så trist. Det är inte meningen att linjerna ska gå vidare.

Sally halt till och från ännu! Enligt vet kan en spricka behöva ett år innan den läkt. Vila och koppelrastning är receptet. Så himla trist men Sally är nog hyfsat nöjd bara hon får mat. Tja, hon suktar efter att få hjälpa till med fåren och hönsen men det är förtås uteslutet. Ingen spårläggning och ingen lydnad. Jaja, jag är ändå så rund och trind så jag hade antagligen inte orkat särskilt mycket ändå. Om allt går vägen blir det ju en minimänniska i slutet på oktober :).

Vet ej riktigt hur jag ska formulera mig vad gäller något trist som hänt. Har försökt skriva flera gånger men alltlåter så banalt. Jag vill ändå framföra min sorg över att en kär gammal vän från förr, kennel Mirabackens andra "mamma" och sålunda Heléns parhäst Inger, avslutat sina dagar i alltför ung ålder.

Tack Inger för allt du gett mig och till många av dina medmänniskor under åren. Jag kommer att minnas ditt glada skratt och din positiva energi.


RSS 2.0