Missar mötet

Missar mötet ikväll med andra SCKmedlemmar här uppe i norr. Tråkigt, men magsjuka är inget jag vill föra vidare till mina collievänner. Hade behövt lite energiboost dock. Det får bli at göra skojsiga saker med hundar och barn imorgon.

Smurfan får jag kommendera från altanen när fåren är lite väl utspridda över vägen. Det är meningen att de ska klippa gräset runt huset men inte vill de lyssna på mig!


Vi och dom

Vilka är "vi" och vilka är "dom" i collievärlden? Kan jag skriva att "vi tycker si och så..." eller att "dom vill ha ditt och datt..." när det är enskilda personers tyckande och tänkande? Mitt tänk och ditt tänk?

Kanske dags att stanna upp, backa och tänka efter litegrann. Göra något tillsammans istället för att gräva djupare avgrunder! Göra något nyttigt och intressant istället för att plocka osmakliga poäng!

Annonssida

SKK har skapat en annonssida på sin hemsida. Har inte varit och tittat på den men tydligen är det en händelse att vara upprörd över. Jag vet inte riktigt om det gör mig särskilt upphetsad fastän jag tycker om att surfa runt och titta på kombinationer och valpfotografier.
Det upprörda kommer sig av att SKK inte har med rasvisa krav dock har SKK länk till varje avelsansvariga klubb om jag förstått rätt. Jag tror att den/de som köper valp kommer att ägna sig åt fler studier än denna SKK-säljarsida. Hittar man hit så hittar man vidare.

RSS 2.0